Uw reactie in ons gastenboek is erg welkom!

 

157 reacties op “Gastenboek

 1. Pieter Jan en Trudy zegt:

  Wat een fantastische camping is dit toch. Met alle voorzieningen bij elke kampeerplek. Altijd onberispelijk schoon sanitair. En zeer gemoedelijke en behulpzame eigenaren. Gerry en Theo weer zeer bedankt. Vier jaar geleden waren we hier voor de eerste maal om onze caravan uit te proberen, nu opnieuw. We kunnen de camping zeer aanbevelen.

 2. Fam Post zegt:

  02-09-2022
  Afgelopen week nog een weekje genazomerd bij jullie op de camping. Alles was perfect voor elkaar. Een bijzonder vriendelijk ontvangst en de service mbt het plaatsen en het weghalen van de caravan op de camping was super geregeld. We hebben ons uitstekend vermaakt.
  Bedankt!
  Fam. Post Bovensmilde

 3. A van Doorn zegt:

  Vanochtend waren we zomaar vertrokken, zonder U te zeggen dat we het reuze naar ons zin hadden gehad. Alles zag er ook perfect uit!!!
  Met hartelijk groet.Fam van Doorn,Austerlitz.

 4. Jacques en Anne Mieke Opdam zegt:

  Weer een heerlijke vakantie gehad op camping de Flierweide!
  De omgeving is fantastisch, we hebben weer prachtige fietstochten gemaakt. Heerlijk dat brandschone sanitair! We komen zeker weer terug πŸ€£πŸ€£πŸ‘‹πŸ˜ŽπŸ˜Ž

 5. Wim en Marlie zegt:

  Wat een fijne camping! Fijne, grote plekken, zelden zo’n fijn sanitair gezien. Een 10 voor Theo en Gerry!

  • Elly van IJsseldijk zegt:

   Wat een fijne en mooie camping is dit. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en maken tijd voor de gasten. Je bent hier echt welkom!
   Sanitair blinkt je tegemoet.

 6. Peter en Ellen zegt:

  Wij zijn voor de eerste keer met de camper op deze SUPER camping geweest. Wij geven de camping een 10 , Theo en Gerry een geweldig stel.
  Wij komen volgend jaar weer terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *