Uw reactie in ons gastenboek is erg welkom!

 

145 reacties

 1. Jacqueline Waal zegt:

  Voor het eerst onze caravan uitgeprobeerd op camping flierweide. Theo zet hem voor je op zijn plek dus dat scheelt een hoop stress. Heerlijke camping achter de caravan een bospad waar je heerlijk met de hond kan wandelen. Douche en toilet kraakhelder. Zeker een aanrader

 2. Wim en Tilly zegt:

  Dit jaar was de 10de keer dat wij een aantal weken op deze geweldige fijne camping verbleven. Door de 1ste uitbraak van de corona de data verschoven naar later, en toen we weer gebruik konden maken van toiletgebouw met een kleine tussenpauze weer een aantal weken ons gestaan op deze fijne camping.
  Weer gereserveerd voor volgend jaar. We voelen ons daar thuis.
  Onze complimenten hoe Theo en Gerry alles geregeld hebben hoe en wat i.v.m. de corona.

 3. Wil en Ferry Esselman zegt:

  Wat was het weer leuk om terug te zijn op de Flierweide. Mooi sanitair, lekkere grote plaatsen. En wat de zeggen van de geweldige gastvrijheid van Theo en Gerry. Vriendelijk, altijd behulpzaam met een grote glimlach en hun beleving, dat het echt tip top moet zijn. Dus … een camping om steeds terug te komen.

 4. fam. Van den Elzen. zegt:

  Een 100% gastvrije camping (beheerder/ster). Zeer ruime plaatsen. Geweldig nette sanitaire voorzieningen en prima fietsomgeving met echte mooi routes. Complimenten !! Een aanrader.

 5. Jan Bouwer zegt:

  Wij geven niet zo gauw een 10, want er is altijd wel iets, maar voor Camping Flierweide doen we dat nu wel! De prachtige ligging, de ruime plekken, het prima onderhoud, het nieuwe en mooie sanitair gebouw, de hygiëne, het sympathieke en hard werkende echtpaar Flierman, de prachtige omgeving, een absolute aanrader, een 10!
  Ankie en Jan Bouwer, Nijkerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *