——————————

Nieuws

Bathmense kunstmarkt

Zaterdag 7 september 2019 is de Kunstmarkt in Bathmen en is inmiddels al 30 jaar een bekend begrip in Bathmen en de wijde omtrek.

Bezoekers ontmoeten een groot aantal kunstenaars (schilders, beeldhouwers, fotografen, keramisten, textielbewerkers, edelsmeden, etc.) en kunnen direct, zonder bemiddeling, kunstwerken kopen. Voor jong en oud blijft de Kunstmarkt een gezellig evenement en de diverse demonstraties, de muziek en andere (kinder)activiteiten trekken ieder jaar veel bezoekers naar de Brink in Bathmen.


Deventer Boekenmarkt

Op zondag 4 augustus 2019 vindt in de boeken- en Hanzestad Deventer de 31e editie plaats van de Deventer Boekenmarkt. In totaal zijn meer dan 850 kramen gevuld met vele duizenden boeken:
ruim 6 kilometer markt met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland. De markt begint om 9.30 uur, maar al om 7.00 uur zijn er de eerste bezoekers.

De Deventer Boekenmarkt vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag in augustus en wordt bezocht door ruim 125.000 personen. Door het grote aantal kramen is de Deventer Boekenmarkt uitgegroeid tot de grootste van Europa. De markt kenmerkt zich echter niet alleen door kwantiteit, maar ook door kwaliteit. Het aanbod varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips, van kunst tot topografie.


Bathmense Kunstmarkt 2017

Zaterdag 2 september kunstmarkt  in het centrum van Bathmen, van 10:00-17:00 uur. 

voor meer informatie www.kunstmarktbathmen.nl


 OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn juni zijn wij namens Zoover genomineerd voor de Zoover Awards 2016 in de categorie camping. In de periode van 4 juli t/m 4 september konden  de campinggasten een review geven om een camping te beoordelen. In september is onze camping verkozen tot een van de tien beste campings van Nederland. In Utrecht werd Donderdag 29 september de uitslag bekend gemaakt en vond de uitreiking plaats van de golden award en de zoover award orange,  In de categorie Best Gewaardeerde Camping van Nederland zijn we met een score van 9,6 op de 4e plaats geeindigd. We zijn hier erg blij mee en willen dan ook bij deze de campinggasten bedanken en met name de mensen die een review hebben geschreven.

 


bathmen-300x137

Bathmense Kunstmarkt 2016

Zaterdag 3 september kunstmarkt  in het centrum van Bathmen, van 10:00-17:00 uur. 

voor meer informatie www.kunstmarktbathmen.nl

 


De camperplaatsen

 

Nieuwe Camperplaatsen op de Flierweide

De foto’s van de uitbreiding

 

 


A2-DOS-AFFICHE 2016.indd

meer informatie www.deventeropstelten.nl
 
 

 


beeld_waagDeventer Boekenmarkt 2016

Op zondag 7 augustus is de Deventer  Boekenmarkt. Tevens  de grootste boekenmarkt van Europa.

meer informatie www.deventerboekenmarkt.nl

 

 


P6190052

Nieuw vanaf 2016 5-persoons chalet te huur

foto’s van de chalet

tarieven  chalet