Uw reactie in ons gastenboek is erg welkom!

 

157 reacties

 1. Otto en Hennie Voorthuis zegt:

  Mooie prettige camping. schoon sanitair, caravan wordt waterpas op zijn plaats gezet. Ruime plaatsen, prettige ontvangst door Theo en Gerrie. Mooie omgeving. Camping is een aanrader.

 2. Bertus Sustring zegt:

  Van 19 t/m 26 juli op deze camping geweest. Historisch: warmste week sinds 75 jaar !!!
  Mooie gezellige camping met toegewijde beheerders. Camping ziet er keurig uit en wordt optimaal onderhouden. Sanitair ook prima. Alleen die hitte was wel wat teveel.

 3. Dick en Gerrie van Laar zegt:

  De paasdagen met heel veel plezier op de camping (camperplaats) gestaan. Wat hebben jullie een mooie camping! Na de hartelijke ontvangst door Gerrie kwam Theo ons de zeer ruime plaats wijzen. Het sanitair is keurig verzorgt en wordt goed schoon gehouden. Het tweede sanitairgebouw is ook bijna klaar. Wij hebben genoten van zowel de camping als de omgeving, die schitterend is om te fietsen.
  Gerry en Theo bedankt.

  Dick en Gerrie van Laar

 4. Liesbeth en Wouter zegt:

  Prachtig gelegen camping met grote camperplaatsen die rustig gelegen zijn.
  Uitstekend onderhoud van landschap en sanitair. Een plek om te onthouden want
  terugkomen doen we zeker een keer.
  We hebben genoten.
  Dank je wel voor de service, jullie zijn prima gastvrouw en gastheer.

 5. Henk en Antonet zegt:

  Hebben een geweldige tijd gehad op deze camping.
  Goed verzorgd en schoon sanitair
  Komen zeker nog een keer terug

 6. Jan en Ada zegt:

  We staan nu 3 weken op deze mooie en goed verzorgde camping. Zeer schoon sanitair en een eigenaar die altijd voor je klaar staat. Tijden deze droogte doet hij er alles aan om zijn gazon zo groen mogelijk te houden.
  Al met al een heerlijke vakantie gehad en de camping is zeker een aanrader.
  Groeten Jan en Ada

 7. D.R.Dauwerse zegt:

  In reply to Guido Dauwerse.
  Beste Guido, ik zie nu pas je reactie en inderdaad zeg ik ook altijd Dauwerse met a u. De a van arme tak. Ik weet niet of ik familie van jou ben. Inderdaad komt Dauwerse in en rond IJselstein. Ik ben een kleinzoon van Adriaan Dauwerse getrouwd met Johanna Sas. Dus ga er vanuit dat wij familie zijn

 8. Annette Bultink en Jan van der Meulen zegt:

  Annette en Jan,
  15 sept. tot 22 sept.
  Wij mochten in deze week genieten van de mooie stacaravan, wat een heerlijk vertoeven
  was.
  Het ontbrak ons aan niets en alles was super schoon. Geweldig ! Ook onze gastvrouw Gerry en gastheer Theo vonden we erg behulpzaam en vriendelijk.
  We vonden het ook een hele mooie omgeving, waar we zeker nog een keer terug willen komen.
  Deze accommodatie bij Gerry en Theo kunnen we iedereen aanraden.

 9. Ans en Hans Keijzer, Nuenen zegt:

  Wij hebben ruim twee weken op deze heerlijke camping gestaan. Het was, zoals in zo vele reacties die wij gelezen hadden gezegd wordt, inderdaad fantastisch. Niet alleen de camping, maar ook de omgeving en de Hanze-steden in de buurt zijn alleszins de moeite waard. De camping is een prima vertrekpunt om op de fiets op pad te gaan.
  Theo en Gerry hebben het echt heel goed voor elkaar. De manier waarop De Flierweide opgezet is en gerund wordt is een goed voorbeeld van hoe je een camping onderhoudt. De kampeerders EN de eigenaren hebben het er naar hun zin. Een schoolvoorbeeld van een win-win situatie. Een echte aanrader, niet in de laatste plaats ook voor andere camping-exploitanten. Wij komen graag nog eens terug.

 10. Jannie en Geert van Wijk Zuidlaren zegt:

  Via een tip van vrienden zijn we op dit terrein terechtgekomen. We zijn hen er dankbaar voor. Wat een prachtige “boerencamping”. Prima sanitair, ruime standplaats met tegelplateau, grasmat strak als een biljartlaken en natuurlijk die geweldige service van Theo die zelf je caravan op de standplaats brengt en niet eerder weggaat voordat deze precies waterpas staat en bij vertrek ook nog eens behulpzaam is bij het aankoppelen. Bathmen is een knusse plaats met alle basisvoorzieningen en ligt om de hoek Prachtige fietsomgeving in een mooi kleinschalig landschap. Dit is nou een van die plekken in Nederland waar je steeds terug wilt komen. Samengevat: in alle opzichten het was meer dan prachtig!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *