Uw reactie in ons gastenboek is erg welkom!

 

170 reacties op “Gastenboek

 1. Pijffers/Hoogstad zegt:

  Een super ervaring en nog nooit meegemaakt….Caravan wordt door de eigenaar perfect en zelfs waterpas naast de grindtegels gezet en ook weer
  opgehaald zo…..verder een hele mooie schone camping, fantastisch sanitair op een mooie locatie, waar je heerlijk kunt fietsen naar Deventer en Zutphen….we komen graag weer terug

 2. Herman en Wil Zantinge zegt:

  Goede wijn behoeft geen krans. En toch plaats ik een recensie omdat Theo en Gerry het verdienen. Meedenken, meehelpen en de caravan waterpas op de plek zetten. Geen auto’ s op de camping en dat, in combinatie met de ruime plekken, straalt rust uit. Een prachtig toiletgebouw, binnen afwassen en veilige routes tijdens corona. Een prachtige omgeving en Bathmen is een gezellig dorp met veel horeca en een Jumbo supermarkt. En als er wat is, Theo en Gerry zijn hulpvaardig en optimistische mensen. Kortom alle ingrediënten voor een fijne vakantie. Onze sleutelwoorden zijn aangenaam en veilig (corona). Zegt mijn vrouw net: “ Veel goeie reclame is ook niet gunstig want dan wordt het moeilijk een plekje te vinden”. Dat zij dan maar zo. En als we dan toch een verbeterpunt mogen noemen; de wifi mag op onze plek wel wat sterker.

 3. Kievith zegt:

  Super nette en gastvrije camping top service en toilet gebouw bijzonder mooi schoon echt chapeu !!! Vgr Jan en Saskia Kievith

 4. Marja Glas zegt:

  Wat een verrassing was deze camping. Het begon al met de vriendelijke ontvangst en het plaatsen van de caravan door Theo. Het sanitair is in één woord geweldig, kraakhelder en zeer ruim. De plekken zijn ook heel ruim op een weids veld. Kortom een camping om zeker naar terug te komen.

 5. Wim/Lidy zegt:

  Wat is en blijft “De Flierweide” toch een geweldige camping. Net terug van weer 10 heerlijke dagen op deze camping.
  Ondanks dat het weer de eerste dagen niet best was hebben wij ons prima vermaakt.
  Caravan laten staan, zodat we in de maand juni de weekenden nog kunnen doorbrengen in Bathmen.
  Wandelen, fietsen het kan er allemaal in deze mooie omgeving.

 6. Jacqueline Waal zegt:

  Voor het eerst onze caravan uitgeprobeerd op camping flierweide. Theo zet hem voor je op zijn plek dus dat scheelt een hoop stress. Heerlijke camping achter de caravan een bospad waar je heerlijk met de hond kan wandelen. Douche en toilet kraakhelder. Zeker een aanrader

 7. Wim en Tilly zegt:

  Dit jaar was de 10de keer dat wij een aantal weken op deze geweldige fijne camping verbleven. Door de 1ste uitbraak van de corona de data verschoven naar later, en toen we weer gebruik konden maken van toiletgebouw met een kleine tussenpauze weer een aantal weken ons gestaan op deze fijne camping.
  Weer gereserveerd voor volgend jaar. We voelen ons daar thuis.
  Onze complimenten hoe Theo en Gerry alles geregeld hebben hoe en wat i.v.m. de corona.

 8. Wil en Ferry Esselman zegt:

  Wat was het weer leuk om terug te zijn op de Flierweide. Mooi sanitair, lekkere grote plaatsen. En wat de zeggen van de geweldige gastvrijheid van Theo en Gerry. Vriendelijk, altijd behulpzaam met een grote glimlach en hun beleving, dat het echt tip top moet zijn. Dus … een camping om steeds terug te komen.

 9. fam. Van den Elzen. zegt:

  Een 100% gastvrije camping (beheerder/ster). Zeer ruime plaatsen. Geweldig nette sanitaire voorzieningen en prima fietsomgeving met echte mooi routes. Complimenten !! Een aanrader.

 10. Jan Bouwer zegt:

  Wij geven niet zo gauw een 10, want er is altijd wel iets, maar voor Camping Flierweide doen we dat nu wel! De prachtige ligging, de ruime plekken, het prima onderhoud, het nieuwe en mooie sanitair gebouw, de hygiëne, het sympathieke en hard werkende echtpaar Flierman, de prachtige omgeving, een absolute aanrader, een 10!
  Ankie en Jan Bouwer, Nijkerk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *