Uw reactie in ons gastenboek is erg welkom!

 

172 reacties op “Gastenboek

 1. A.C.P. Wapperom zegt:

  Mooi aangelegde en onderhouden camping. Ruime plaatsen met veel ruimte eromheen . Goed sanitair dat ook goed schoongemaakt wordt. Erg vriendelijke mensen, Theo en Gerry. Ook behulpzaam. Caravan wordt door Theo met grasmaaierop de plek waterpas gesteld: de vakantiebegint dus meteen bij binnenkomst!! Dezecamping is beslisteen aanrader!

 2. Marco Oussoren zegt:

  Deze camping voor bijna 3 weken bezocht. Zeer vriendelijke campingeigenaren Theo en Gerry. Sanitair tiptop in orde, mooie ruime plaatsen. Verder service van Theo om iedere caravan met zijn eigen minitractor op de plek te plaatsen en volledige waterpas te stellen. Waar maak je dat nou nog mee! Hier kun je met een gerust hart naar toe.

 3. Jos en Yvonne Vreeswijk zegt:

  Wij hebben een fijne week gehad op deze heerlijke camping: ruim, rust, superschoon sanitair, gastvrije en zeer behulpzame eigenaar, dit allemaal in de wonderschone omgeving van de Achterhoek. We hebben heerlijk gefietst en gewandeld en plaatsen als Deventer en Zutphen bezocht.
  De camping krijgt een 10, we komen zeker terug.

 4. Frank en Ans zegt:

  Gastvrije camping met top-sanitair en een geweldige uitvalsbasis voor schitterende wandel- en fietstochten.
  Ook een bezoek aan Deventer (op fietsafstand) is zeer de moeite waard.
  Wij komen hier zeker nog eens terug ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 5. Pieter Jan en Trudy zegt:

  Wat een fantastische camping is dit toch. Met alle voorzieningen bij elke kampeerplek. Altijd onberispelijk schoon sanitair. En zeer gemoedelijke en behulpzame eigenaren. Gerry en Theo weer zeer bedankt. Vier jaar geleden waren we hier voor de eerste maal om onze caravan uit te proberen, nu opnieuw. We kunnen de camping zeer aanbevelen.

 6. Fam Post zegt:

  02-09-2022
  Afgelopen week nog een weekje genazomerd bij jullie op de camping. Alles was perfect voor elkaar. Een bijzonder vriendelijk ontvangst en de service mbt het plaatsen en het weghalen van de caravan op de camping was super geregeld. We hebben ons uitstekend vermaakt.
  Bedankt!
  Fam. Post Bovensmilde

 7. A van Doorn zegt:

  Vanochtend waren we zomaar vertrokken, zonder U te zeggen dat we het reuze naar ons zin hadden gehad. Alles zag er ook perfect uit!!!
  Met hartelijk groet.Fam van Doorn,Austerlitz.

 8. Jacques en Anne Mieke Opdam zegt:

  Weer een heerlijke vakantie gehad op camping de Flierweide!
  De omgeving is fantastisch, we hebben weer prachtige fietstochten gemaakt. Heerlijk dat brandschone sanitair! We komen zeker weer terug 🤣🤣👋😎😎

 9. Wim en Marlie zegt:

  Wat een fijne camping! Fijne, grote plekken, zelden zo’n fijn sanitair gezien. Een 10 voor Theo en Gerry!

  • Elly van IJsseldijk zegt:

   Wat een fijne en mooie camping is dit. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en maken tijd voor de gasten. Je bent hier echt welkom!
   Sanitair blinkt je tegemoet.

 10. Peter en Ellen zegt:

  Wij zijn voor de eerste keer met de camper op deze SUPER camping geweest. Wij geven de camping een 10 , Theo en Gerry een geweldig stel.
  Wij komen volgend jaar weer terug.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *